Denna fråga ställer jag mig ofta

Orkar inte med livet...

Asså jag vill bara försvinna långt ifrån typ Stockholm nu o typ hela Sverige... Jag vill hitta vem jag e för jag vet knappt vem jag är typ... Jag kanske visar att jag e glad oså men samtidigt är jag sårad o ledsen inombords! Jag har alltid varit den tysta tjejen som inte säger så mkt! Jag e inge, jag e ful, jag e äcklig o mycket mer! Liksom jag har hört massa med olika saker om typ hur skabbig jag är att jag kan inte prata hon e så jävla ful osv! Liksom dom som man tror är älta vänner visar sig vara hur falska som helst... Jag vet att jag tänker på gammalt skit nu o om vissa personer men liksom allt detta sårar en djupt och det kommer man ha med sig hela livet! Plus min farmor e sjuk oså och det gör inte saken bättre! Jag står alltid här vid mina kompisars sida om det är nått men när det handlar om mig själv så tränger jag in det! Jag sitter som vanligt i min ensam het o gråter typ... Visst jag e inte perfekt jag har inte den perfekta huden, håret, kroppen osv! Men döm inte folk utifrån det o ja jag vet att jag har svårt med talet men det är inget som mina vänner märker tror jag! Men liksom lär jag va liten så gick jag hos en tal pedagog, som hjälpte mig med vissa ord oså! Hoppas att ni inte ändrar uppfattning om mig men liksom detta e typ det riktiga jag! Men liksom när jag e med kompisar oså så e jag ju glad! Visst jag kanske har ganska mkt vänner men ändå så känner man sig ensam för medans vissa utav mina vänner åker iväg på fredagar o lördagar oså så sitter jag här hemma i mitt rum sitter framför datan/tven o inte gör nått!

Lite random om mig

‎1. Är du kär? nepp elr jo bara i one direction ;) haha 
2. Längd? 163
3. Röker du? nej
4. Dricker du? stor festarn här! nej jag skojar nepp jag dricker inte!
5. Födelsedag? 7 Maj
...
6. Ålder? 16åt
7. Vart bor du? Upplands Väsby, Stockholm
8. Bästavänner? Ida Skoglar, Emelie Frisk, Gabriella Christenson o några fler tror jag 
9. Ögonfärg? Blåa
10. Har du någonsin förlorat en vän? inte nån som dött med ja jag har förlorat vänner som jag inte pratar med nu
11. Vad drack du senast? Cola l
12. En vacker person? Niall Horan
13. En snäll person? hmm svårt för många e snälla.. Linn Viuhkonen
14. En gullig person? Amanda J
15. En jobbig person? en viss person
16:Bästa kill kompis? venne
17. Hur är relationen till ditt ex idag? har inget ex 
18. Vill du ha ditt ex tillbaka? Nej
19. En du saknar? Ida, Emelie, Halala o alla mina Directioner vänner!!
20. Ditt humör just nu? Glad, men trött (ska sova snart)
21. Hur många syskon har du? 1
22. Har du någonsin brutit mot lagen? tror ej det, kanske
23. En person du vill säga förlåt till? En viss person men jag har gjort det typ 1000gr nu!
24. personer du vill träffa oftare? ingen aning
25. Vem träffa du senast? min familj?
26. Vad gjorde ni? fira mamma som fyller år idag
27. Hårfärg? Blondin
28. Vad gör du just nu? sitter i skolan..
29. 3 bloggar du läser?olika
30. Vad gör du på fritiden? är ledare inom trampolin, stalkar kändisar på nätet o e med vänner!
31. Går du på nån sport? isåfall vilken? inte längre
32. Vad har du för mobil? IPhone 4s
33. Vem smsa dig senast? skrev på kik va Michis
34. Vad stog det på smset? Åh donken *.* *.*
35. Vem ringde dig senast? Mormor tror jag
36. 3 snygga tjejer? kan ej välja.
37. villken låt lyssnar du på nu? ingen 
 

Naglar

Jag har precis fixat mina naglar klippt dom lite oså har jag målat dom! Har inte haft målade naglar på 1år elr mer. Nej men ska börja plugga för har prov imorron oså ska jag göra klart en uppsatts! Plus måste städa mitt rum lite mer för mamma fyller år imorron så aa!

TUMBLR

Jag har skaffat en ny tumblr för min andra funkade inte så aa! Men jag heter iaf http://1dlover-bt.tumblr.com/ så följ mig där!! ;)

Lördag är det idag

Idag har jag varit i Täby med mamma o pappa! Mamma skulle fixa sin telefon men det blev så att hon fick en helt ny iPhone ist för de kunde inte fixa det inne på Apple. Sen så gick vi o åt på donken som va proppfullt med folk oså fick jag se den nya delen som man har gått igenom ett bra tag nu men det har bara varit ett bygge. Men jag köpte inget för var inte shopping sugen typ. Men fick peka ut vissa grejer som jag önskar mig i julklapp. Juste det e bara 1månad kvar tills julafton o Louis födelsedag för han fyller år på julafton.

En bild på mig ifrån idag

Det gör så ont!!!

Åhh jag har skit ont vid magen! Det går inte över.... Har tagit 1 Alvedon o det vill inte ge sig! Så jag hoppas att det går över tills imorron o ska sluta tänka på det för då kanske det blir bättre! Åhh vill bara att det ska gå över!!! Men ska titta klart på filmen osen sova. Aja nu får ni reda på mina problem!

Som bilden visar så mår jag piss av att jag har så ont!!!

Påväg hem till mormor

Hello, just nu så sitter jag på bussen o ska åka hem till mormor! Vi fick sluta tidigare så det va skönt! Men aa vad ska jag säga? Haft en bra dag med min underbara klass oså massa med drama på fb o Twitter idag ang en tjej som ljög om en stor sak! Men jag hoppas att Tove kommer imorron för det börjar bli tråkigt att åka till o från skolan själv utan nån kompis!!

Jag o fina Rebecka under matten! <3

Sitter i skolan

Just nu så har vi pedagogisk ledarskap osen matte osen samma lektion igen osen slutar vi!! Vår tidigaste dag som vi slutar o det är idag kl. 15:15! Efter skolan så ska jag åka till mormor o morfar ska äta där med Basse. imorron är det fredag oså skola som vanligt men slutar 16:15. Sen på Lördag får se vad jag gör kanske ska träffa Ida o Emelie om dom kan. Nej ska fortsätta lyssna på vad vår lärare säger!!
 
När Olly var framme vid mig!! hehee väldigt suddig! :P

rubrik

Jag undrar vrf jag äns bloggar liksom det e typ bara jag som kolla in min blogg o ingen annan! :P MEn aja tar en paus o orkar inte berätta om fredags för alla vet redan det! Men idag i skolan gud har aldrig skrattat så mkt asså vi fick kramp i magen för att vi skrattade så mkt!! det var verkligen kul!! :D

Snabbt

Hej imorron så kommer jag berätta om min dag i fredag!! Ahh ni som känner mig vet redan allt men ändå!! Men aja, har prov imorron o glömde boken i skolan men det e sista lektionen plus så ska jag berätta om 5st frågor i kommunikationen för att få godkänt! God natt ska upp kl.6 som vanligt när jag börjar 8:20 men jag kommer va hemma till 6 imorron för slutar kl.17:00 så aa!!

Aldrig mer den smaken

Usch har ätit frosen yougurt o det va sådär! Tog cookie smaken o den va inte så god enligt min smak, men nästa gång ska jag nog ta vanilj! Men just nu e jag så taggad inför fredag för jag ska gå på xfactor med Åsa så vi ska dra hem till henne efter skolan oså ska hon styla mig asså fixa sminket o håret!

Sista bilden är på mig igår när jag har blonderat håret för 3gången sen sommarn! Äntligen ljus blond o inte gul blond ;)

Svar på kommentar

Ni kanske inte ser vad det står men på svar på kommentarer som undrar vad det står det som jag har skrivit till Niall! Svar: @NiallOfficial you're lucky and don't have very cold weather like in Sweden! så står det vad jag har skrivit till Niall ;)

Skypar

Just nu så sitter jag o skypar med Sabina, Amanda, Linn o Madde! Haha alltid kul att skypa med mina bros! :) men nu här på kvällen så hade vi gäster utav några som vi har kännt hela livet typ o min brorsas typ bästa vänner! Men vi väntar på att xfactor ska börja igen!!

Skolan...

Hellu, just nu så sitter jag i klassrummet o ska ha sista lektionen som är matte :( det e skit jobbigt att sluta 16:15 på fredagar när liksom alla e hemma oså sitter man själv kvar i skolan o ska ha dom sista lektionerna!! Men iaf Take Me Home kom ut idag o direkt så kommer den upp på 1 o 2 plats men yearbooken o vanliga. men aja just nu så ska jag väl jobba matte men orkar inte! ikväll så får vi gäster men ska skypa med Linn, Sabina, Amanda, Karin kanske oså fler! Usch har suttit i ett o samma klassrum sen 12:05!! Jag kommer va hemma typ klockan 17:00 för bussen går kl. 16:37 ifrån täby så kommer väl va hemma vid 5tiden oså e det bara 1h kvar innan vi får gäster... HATAR att vi har sämst schema på hela skolan :( men måste gå nu o jag skriver ifrån skoldatan som jag har alltid!
 

Följ mig på instagram o Twitter

Vi kommer sakna dig

Linnea ska sluta i vår klass :( sorgligt tycker jag! Hennes sista dag är imorron och på fredag så ska hon börja på sin nya skola. Men jag tror att vi kommer hålla kontakten för liksom hon bor ju i Väsby o Tove kände henne innan oså ska vi göra massa med saker med klassen oså! Men iaf imorron så får man sov morron :D vi ska åka till Älvsjö mässan o gå på hälso mässan i typ 4h... Men aja behöver åka ifrån mig 9:40 så det blir sov morron till typ halv 9-9 annars så ska jag gå upp mellan 6-halv 8 beroende vilken dag. Nej men jag sitter o lyssnar på Take Me Home som kmr ut på fredag! (Y)

Igår, älskar mössa!! <3

TAKE ME HOME

Jjfehbfg kan inte beskriva ord hur mycket jag e stolt över killarna!! Take me home är så jävla bra!! Man får lyssna på albumet gratis just nu på iTunes i 24h!! Det är verkligen så som killarna skrev det mera gitarr o typ funkigare!! Tårarna rinner för det e så grymt bra o för jag e stolt!! <3

RSS 2.0