...

Det känns som att jag sviker alla :( när det händer nått kul kan man inte va där o när det är nått annat så kan man inte va där :( det känns som att alla e sura oså på mig.. :'( mår piss.. ska bli skönt att åka t landet o va där i en vecka o komma ifrån väsby ett tag :/ just nu så vill jag bara va på landet men jag kan inte åka idag :( jag vill bara åka BORT från väsby!! men aja hoppas att ni förstår att jag inte vill svika folk o det  känns som att alla e sura på mig men de kanske inte är det men det känns som det för vissa grejer :P vill att bella ska va hemma så jag kan ringa henne o bara prata ut.. Saknar den tjejen sjukt mkt o jag saknar alla mina andra vänner oxå :'(<333

Hoppas att ni förstår!! :)

Puss <33

jag<3
Saknar dig bebis sjukt mkt :'(<3333


Saknar dig oxå bff :'(<3333


Saknar dig sjukt mkt atefe vi har inte sätts på flera månader :(<33 miss u :'(

(Gammla bilder)

Blogg paus!!

Jag tar en blogg paus !!

Puss <33

Ang trampolinen...


Jag har inte tränat på ett tag men det är för att jag har inte haft tid och jag har inte mått så bra så jag har inte slutat på Trampolin så att ni vet ;) för vissa är det nödvändig info men jag vill bara ha klart för er att jag har inte slutat på trampolin men jag har tagit en paus här under sommarlovet o ska köra rehab istället oså ;) nej men idag så har jag inte gjort något alls utan att ha vrit hemma för jag har sån huvudvärk :( hade det igår oxå :( men jag tror att det är vädret som gör att jag har ont i huvet :P jag har precis tjafsat m min brosha o han e så irriterande :P nej men ska väl ta o göra nått ;)

Puss <33


Uppvisningen i centrum ;) o UVGK är den BÄSTA klubben som finns vi äger alla :D<3

SKOLAVSLUTNING! :D<3

Jaaa!! Äntligen snart sommarlov :D<3 ska va i skolan 10 i 10 ;) sen så ska vi gå ut sen in i klassrummet fika sen  SOMMARLOV!!!!!!!! :D<33 Men aja kanske ska va m non efter elr så kanske vi åker t donken vi tjejer för att köpa glass ;) o nästa år börjar man i 9an så a :P nej men bussen går 5över halv så a jag har lång tid på mig ;) fast jag e helt klar :)

Puss Isabella <333333

Headern !!

Hejhej !! ni kanske ser att jag har bytt headern för jag tröttnade på den andra ;) oså har jag även tagit bort texten i headern :) men a det var bara det o för mer uppdatering så gå in på http://bellorna.blogg.se :)

Puss <33

Barndomsvänner o vänner<3

Jag vill bara säga t alla mina underbara vänner o barndomsvänner att ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta. utan er så skulle jag inte stått här idag.. Jag vill bara säga tack för att ni har alltid funnis där för en <3

Älskar er o kommer alltid att göra det <3333

Puss Isabella <3

ni betyder mycket <3
RSS 2.0