Åhh varför alltid jag?

Asså åhh jag har typ haft söder min mormor o morfars data nej en laddaren e söder o jag vet inte hur det kunde hända o nu så vill den inte stängas av elr slås igång när jag klickar på stäng av knappen oså... Kommer få en fet utskällning utav mina föräldrar nu.. funderar på att vänta ett tag nu om det funkar annars så får jag väl köpa en ny laddare oså o kolla om det funkar! Men iaf på måndag så kommer kankse datumet ut när killarna kommer till sverige o uppträder på xfactor!! asså tänk om jag får biljetter ahh omg kommer gråta då haha :$ men iaf imorron så åker jag till västerås med familjen, först ska vi hälsa på pappas kusin oså sen så ska vi åka o kolla på hockey! det e mellan västerås o djurgårn! :D taggad!! Men jag har fått en iphone 4s nu men jag har inget simkort som funkar till den så jag håller på kollar runt lite på olika abbonemagn oså! men aja får väl se om datan funkar nu men annars så får jag väl berätta för mina föräldrar.. nej ska kolla klart på harry potter oxå som går på 6an! :)
 

Kan de inte bara säga när!

Håller på att längta ihjäl mig o e nervös, för att killarna kommer komma till Sverige i höst o ska uppträda på svenska xfactor o biljetterna o datumet är inte släppt än o jag e jätte nervös inför att jag inte kommer få nån biljett! Asså om jag får en biljett så kommer en utav mina största drömmar sedan Maj 2011 gå i uppfyllelse!! Men aa det e så att man har planerat med massa tjejer så vi kommer typ va 50st som sitter breve varann haha nej men vi har planerat om vi får biljetter att vi ska sitta vid varandra. Men iaf det e onsdag idag o 3dan på praktiken, det e kul men lite jobbigt att va ute i regnet oså men annars är väl allt bra. Idag till lunchen så fick vi fisk soppa o det var blad det äckligaste jag har ätit det var inte gott o jag kommer aldrig äta det mer! Detta inlägget e kanske lite konstigt men det e så att jag mobil bloggar för tänkte göra ett inlägg här om dan men då försvann det en del utav det som jag skulle skriva så aa orkade inte göra nått! Men aja ska väl fortsätta kolla runt på olika bloggar, Twitter, fb o försätta följa om Liam o Danielle har gjort slut eftersom det e ett rykte om det så aa vi får se om det e sant elr inte! Hoppas att ni får det bra elr det e typ bara Bella som läser min blogg så Bella du får ha det så bra o om nån annan kommer så får ni oxå ha det bra ska fixa en ny design oxå när jag har tid/ork ;) om ni vill ha kontakt med mig skriv på fb, Twitter, kik elr smsa ni som har mitt nr!! :)
Facebook o kik: BellaThysk
Twitter o instagram: BeellaaT

Det e min kompis linneas hår!! Ge mig ditt hår Linnea!! <3

2010-2012

2010
 
2012
En liten skilnad! ;)

LWWY!!

AHH OMG KLARAR INTE MED!! LIVE WHILE WE'RE YOUNG HAR KOMMIT UT!! BÄSTA LÅTEN PÅ LÄNGE OSÅ ÄR DET ITUNES FESTIVAL IKVÄLL OXÅ MED KILLARNA DETTA E FÖR MYCKET PÅ 1 O SAMMA DAG!! :D TUR ATT MAN E LEDIG IMORRON!! <333

Länge sen!

Hellu, just nu så sitter jag hemma o inte gör nått! Vi e nämligen lediga idag. Fett chill nej men vi ska bara ha utvecklingssamtal så har det kl.14:20 osen så kanske jag o mamma ska gå runt i Täby Centrum o storsa :P Nej men i helgen så har jag varit ensam hemma för mamma o pappa va på landet o brorsan drog till flickvännen nere i jönköping i lördags så aa. Men jag va med Emelie på dan till kvällen osen så kom Bella på kvällen o sov hos mig eftersom Emelie fick inte för hon skulle iväg dan efter men aja! Just nu i Directioner världen är det kaos o jag tänker inte rabbla upp vad som har hänt oså men allt detta har blivit en helt annan syn på allt pga Louis tweets men aja hoppas att det blir bättre för jag tycker att det e fortfarande lite stämt nu när han tweetar för allt detta hände igår men aa vi får hoppas att allt blir bra igen! Jag kankse ska gå o klä på mig för sitter här i min morronrock o tittar på tv o inte gör nått typ :P Men aa jag trivs i skolan o min underbara klass fast vi har ju vissa lektioner tillsammans med VO så jaa det e bra det tror jag. Men ska göra nått nu o jag funderar på att ta bort bloggen för att jag skriver aldrig oså plus ingen läser den.
Älskar dig Bästavän <3
RSS 2.0