Träningen...

Hejhej! kom hem för en stund sen från träningen. det gick väl bra men körde typ bara serien t 8de övningen så a :P nej men vi sluta tidigarre för vi va så få o vår tränare gick tidigare så vi hoppare kände att vi ville bra hem ;) men jag ska hoppa in i duschen nu så vi hörs imrn tror jag för jag slutar halv 4 hem äta byta om packa o åka o träna i 3,5h ;) men det kanske blir tidigare imrn oxå för då kanske vi e färre eftersom frida o elin ska t grönan för att se oskar lindros (vet ej om han stavas men k elr c ) :P men vi hörs ;)

Puss <33


UVGK<3 ni betyder allt för en :)

Musik !!

Hahah hitta detta klippet på Elins blogg det är danza kuduro men texten e på svenska ;)

Min vecka :D


Såhär ser min vecka ut ungerfär som vissa dar vet jag inte va jag ska göra :P

Isabella Thysk<3

Skolfoto!!

Idag i skolan så hade vi skolfoto jag ser säker hämsk ut :o men vi började med vanliga lektioner idag o jag hade bara 2 lärare för ena läraren har jag i matte, teknik o no så jag hade henne alla tre gr idag :( nej men ska väl ta o göra nått för jag orkar inte blogga just nu iaf :)

Puss <33

Lite bilder från Eric Saade konserten på Gröna Lund som jag har tagit <3





lägger upp fler sen :)<33

28 augusti!

Hejhej!! Först vill jag bara säga tack till alla ni som kommenterar :) ni e jätte gulliga <3
Jag kom hem från träningen där vid kvart över 7 o träningen gick ass fort :s kanske bara för vi hade 2h o inte 3h som man har blivit van med ;) imrn så e det skola igen :/ har skolfoto oså börjar man med vanliga lektioner :( jag burjade ju i måndags men den veckan hade vi bara lag dagar o lite info om vissa grejer tex 9ornas show då vi 9or ska komma på något osen visa upp det för hela skolan, föräldrar oså :) men ska nog hoppa in i duschen nu så man bllir fräsh igen ;)

Puss o Kram o ha en fortsatt trevlig kväll :D<33


Dagens outifit:
Tights: cubus
Linne: Gina Tricot
Tröja: Bik bok


igga mitt ansikte ser jätte ful ut :P <3

Tävlar :)

Jag är med o tävlar på twinblogg :) klicka här elr här för att va med o tävla du oxå :)

ny header!!

Ska fixa en snyggare design snart men jag kände att jag behövde byta så jag gjorde det ;)

Puss <3

NY hårfärg :)

Hejsan!! jag har färgat mitt hår mörkbrunt :) blev nöjd med resultatet. Kommer lägga upp 2 bilden innan o efter så ni kanske ser non skilnad elr inte men jag gör det iaf hihih :D

Puss <33

Innan:

Efter:

är med o tävlar på twinblogg.blogg.se

Du kan få en fet stor länk :) va med o tävla du oxå ;) Klicka här för att va med elr kanske Här :D

Jag är med o tävlar!! :D

jag e med o tävlar i en jätte bra blogg o tävlar i veckans blogg :) va ni med oxå ;)
Klicka här!! för att va med o tävla :)


oså är jag med o tävlar om att vinna en jumpsuit från  Ziperall Det finns jätte många snygga färger och mönster. dom ser jätte härliga ut! Om du också vill ha chansen att vinna en av dessa så tycker jag att du ska du klickar här för att va med o tävla sen så är det bara att följa instruktionerna så är du med och tävlar! Lycka till!:)


Denna vill jag ha oså ska det stå Bella på den :)<3

Puss <33

26 augusti!

Igår så va jag på Grönan o såg Eric Saades konsert o den ÄGDE skit mkt :) sjukt roligt speciellt när man träffar 2 nya personer som man fick bra kontakt med osen så bytte man inte nmr o inte tog varanns namn lite dåligt utav mig men om jag hade följt med dom ut så kanske det hade gått men det var ju så att jag fick komma back stage o träffa Eric i hans loge :D vet ni hur glad jag e ?? asså jag kan inte fatta att det har hänt :o men jag orkar inte skriva non mer men lägger upp 2 bilder :)

Puss <33


Jag o Eric Saade :D :D :D <33

Så mkt folk såg eric saade o jag stog ganska långt fram :D <3 25000 pers

25 augusti!

Tjena !! just nu sitter jag o Halala i klassrummet o dunkar musik medans dom andra är ute i skogen o har stationer för vi har lag dag ;) Eric saade ikväll på Grönan längtar ass mkt :D<33

Puss <33


miss u bästavän <33

24 augusti!

Hejhej!! Anledingen för att jag har inte bloggat på ett tag för att i helgen så var jag på läger oså började skolan i måndags oså :P men jag längtar sjukt mkt t imrn för då ska jag gå o se eric saade på grönan :D e sjukt glad xD <3 nej men ska ta o lägga fram kläder tills imrn så skriver jag kanske imrn :)

Puss <33

Outfit:

Tights: Gina trict
Linne: Gina tricot
Tröja: Bik bok

19 augugsti!!

Hejhej!! Just nu e jag på väg in till centralen för vi ska samlas där kvart i elva ;) för ska ju åka tåg ner t Herrljunga på läger o kommer ju va borta hela helgen ;) jag e glad för att åka på läger men jag vill oxå gå på the vocie :/ men det får väl bli nästa år ;) nej men detta är ända inlägget som jag kommer göra under helgen för kommer ju inte ha tillgång t data, o jag orkar inte göra fler tids inställda men jag kommer nog ha jätte kul :) <33

Puss <33


Står där på trampolin på kanten i svart tröja ;) <3
Från uppvisningen i centrum <3

18augusti!!

hejhej !! Idag har jag först lämnat in min mobil på lagning för den var paj :( sen så åkte vi in t stan fast mötte bella på sollentuna o min mamma följde med men hon va iinte med oss men iaf så först gick vi o åt på donken sen så gick vi till kungsan t Ung08 ;) det var sköj :) såg några människor som man kände oså :P nej men jag e dum i hela huvet för jag ska sätta igån min gamla mobil så trök jag på fel knapp så jag har igentligen kunnat haft igång den inne i stan :o Jag e blond !! :( nej men skulle ha tagit bilder men det blev inte så ;) men ni kan få se min tröja :) lägger upp bilder här nerdan :)

Bilden:

Framsidan, har jag tauering o ett klistemärke oxå ;)

Baksidan o det står Bella o inte Ella som det syns :P

O sprid denna videon vidare:


För att få 1D t Sverige ;)<33

Puss <33

17 augusti!!

Hej jag orkar inte skriva nått men imrn så ska jag göra tidinställda inlägg för åker bort på fredag på läger i herrljunga så kommer inte ha tillgång t data ;) <33

Puss <33


Älskar dig <33

Från Gina Tricot!!

15 augusti !!

Tjena!! Idag så har jag varit hemma hos mormor oså va vi en stund på centrum ;) köpta en kofta på gina :) Asså jag kan inte tänka att skolan börjar om 1 vecka :o o om 1 vecka o 3dar kommer bli ass kul för då ska jag se Eric Saade live på Grönan :D haha nej men jag lyssnar just nu på musik o bloggar ;) men denhära låten drogar jag den e sjukt bra tycker jag iaf :) nej men ska ta o städa :( för jag ska inte träna för jag har ont i halsen :( o brosan kommer hem idag :D kulkul ;) nej men ska väl ta o städa vidare :(

Puss <33

Låten jag lyssnar på just nu:

Man kanske ska blogga oxå :P

Tjena!! JAg har ju inte bloggat på några dagar men jag har inte haft tid :o för jag har tränat har varit hos mormor o varit hos några kompisar oså ;) nje men vad ska jag skriva ?? igår på tränigen så hade vi löpning man kunde knapptgå efter :/  men idag vet jag inte vad jag ska göra ?? kanske ska ta o smsa non elr så ;) men aja :P orkar inte skriva non mer kanske skriver ikväll :)

Puss <33


Saknar er tjejer <33 Vill tillbaka dit t ssc <3

Tagga träning..:)

Snart träning på länge ;) Har inte hoppat sen sports camp elr jag har hoppat lite studsmatta men inte trampolin :) jag kommer att träna från 18-21:00 ;) men aja ska börja packa väskan oså :)

Puss <33



Har tråkigt..

Tjatja ;) nej men jag har inget o göra :P typ sitter bara här framför datan men ska väl ta o gå ut o göra nått elr nått :P  jag ska troligt vis träna idag ;) det var sjukt länge sen jag träna med klubben :/ men det ska bli kul tror jag ;) nje men om jag inte tränar idag så tränar jag väl imrn fast jag tror att det blir idag för imrn så ska vi t Täby ligan o fira alla barnen elr barn o barn Sofie e 21 Kenneth 19 o Viktor fyller 14 så a ;) nje men ska väl ta gört nått nu ;) o juste Hanna fyller år idag Grattis Hanna saknar dig <3 (träffa hanna på sports camp )

Puss <33



UVGK <33

Stan!!

Hejsan!!
Idag så har jag varit inne i stan m mormor.
Först så kolla vi på pridefestivalen osen åkte vi in t
själva stan o fika sen gick vi o shoppa massa kläder ;)
sen åkte vi tunnelbanan t medborgarplatsen sen gick
vi en bit för vi skulle möte mamma, pappa o morfar
på en resturang oså åt vi oså.. sen på vägen hem så
hände lite grejer som e privat o det är inget som jag
behöver nämna här för a elr jag kan säga att jag
tjafsa m min pappa oså men aja får väl göra
som han säger :P men ska väl titta på film elr nått ;)

Puss <33

Kläderna som jag köpte:

ingronera(?) mina fötter:P
Från hm:
Kofta, 4par trosor, bikini överdel o hårbortagnings medel.

Gina: Linne/magtröja tror jag

Dhio: magtröja

(om ni vill veta priserna så kommentera) :D<33

Isabella "sturat" Thysk..

Nu undrar ni varför det står stuart där men det är mitt nya smeknamn som jag har haft ett tag utav min bror :P som e skit jobbig men det ska bli skönt att Sofie kommer hem imrn så slipper man min brosa så mkt tex idag så ritade han på min arm o rygg :o men jag fick ge igen för pappa höl i han o jag tog disktrasan o gnuggade i hans ansikte o armar :P haha jag vet knäppa familjen men man måste ha kul ibland ;) som sakt igår va jag på grönan o ska dit igen om några veckor för att se Eric Saade :D<3 För han kommer t grönan den 25augusti :D o på tisdag ska jag börja träna igen så man är i form t herrljuna lägret 20agusti o skolan börjar den 22augusti o det vill jag inte tänka på men det är sista året på Södervik iaf o det känns skönt men jag kommer att sakna alla i klassen sen men aja det får man stå ut med men vissa ska man hålla kontakten med men det är ju 1år kvar så a.. nej man ska väl ta o titta på non film elr nått ;)

Puss <333


bror min när han sluta i 9an för 3 år sen ungerfär :P
Han ska börja i sista ring ;)<3 Älskar dig fast du kan va jobbig <33

Är på Grönan!! :D<3

Svar på kommentar!! :D

Från: mini om Blogg paus avslutad!! (förtillfelet) (?):
Det var ett bra inlägg Miss you kommer hem imorgon :)
Då måste vi bara ses


Svar: Tack, saknar dig med :'( Jaa va bra :)
Såklart att vi måste ses har inte träffat dig på
typ 3 veckor så det ska bli najs att träffa dig
igen gmn <33



Hejhej bloggen!!

Idag har jag varit i bogesund med mamma o pappa det ligger i vaxholm.
o badat fast det var jätte mulet så vi åkte hem vid 2 tiden men vi åkte t
arnige t XXL o stadium outlet o kolla ;) sen åkte vi vidare t mormor o morfar,
det var kul o få träffa dom igen :) o imorron kommer min sötnos hem som
ni kanske förstod i kommentaren. tänk snart börjar skolan igen o det vill jag inte :(
vill ha sommar lov :P men det värsta är att det har gått så fort :o drt känns som
om att det var bara non vecka sen man sluta i skolan o nu början man i 9an
ocå :/ nationella prov, gymnasie val, höja betygen oså :o menar då att jag måste
höja mina betyg mkr eftersom jag har G i alla ämnen förutom 2 tror jag :P
o kanske göra läxorna :P men usch jag ska inte börja prata om skolan nu :o
o Bella på onsdag träffas ?? <3 o en sak t JAG VILL ÅKA T GRÖNAN!!
men vi kanske ska åka dit här i veckan :D men ska börja fixa mig e
trött eftersom man blev väckt kl.10 i morse :( men ska försöka skriva imrn oxå :)

Puss <33

Vill tillbaka t ssc, saknar er tjejer <33


RSS 2.0