Gott nytt år

Snart är 2012 över o det har varit upp o ner. Ska bli skönt o starta om på nytt i ett annat år! Men vill tacka alla mina underbara vänner som jag har träffat under 2012 älskar er alla! Nu startar vi om på ett nytt kapitel o nya utmaningar.

Nyårs outfit:

2012

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Jag har varit med i en flashmob
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Jag hade faktiskt inga :)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Hehe nej
4. Dog någon som stod dig nära? - Nej, som tur är!
5. Vilka länder besökte du? - Danmark bara haha
6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013? - Inget jag kan komma på.
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? - 13/2, 11/5 &14/5 <3
8. Din största framgång 2012? - Ööööhm.. ingen aning.
9. Största misstaget? - Svår fråga jag inte tänker svara på..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Ja, jag var sjuk (förskyld) i 3veckor om inte mer.

11. Bästa köpet? - Helt klart one direction biljetterna!! :D 
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Oj, ingen aning faktiskt! 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Mycket! :)
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012? - i love it icona pop, dansa pausa panetoz o alla one direction låtarna!! <3
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Typ samma tror jag.
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Tagit vara på sommaren o träffat mer kompisar.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - suttit hemma.. UT MER!!
18. Hur tillbringade du julen? - hos mormor o morfar med familjen.
19. Var du kär i år? - Naaej..
20. Favoritprogram på TV - ingen aning
(min biljett ifrån xfactor när Olly gästade)
21. Bästa boken du läste i år? - läser aldrig 
22. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? kommer inte ihåg
23. Något du önskade dig men inte fick? - jaa
24. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? - Hade kalas för släkten
25. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - att jag kunnat fått träffat killarna(1D)
26. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? - Ganskaaa... tråkig :P
27. Vad fick dig att må bra? - Musik! Bästa som finns :)
28. Vilken kändis var du mest sugen på? Haha one direction såklart, mina fina pojkar!! <3

29. Vem/Vilka saknade du? - Jag saknar min kompis Halala.. vi träffas knappt längre..
30. Den bästa nya personen du träffade? - Alla i min nya klass, alla mina nya directioner vänner som jag har blivit tighta med.

Designen

Jag håller på att fixa designen lite men ni kanske ser att jag har lagt till facebook, twitter, instagram o tumblr i sidan så klicka på dom för att följa mig!! :) säg till om det är något fel med dom!!

Julklappar

Detta e alla mina julklappar! Man kanske inte ser så bra men jag har fått massa med kläder, smink, nagellack, smycken, iPhone skal, påslakan 1jul o 1 med one direction motiv, present kort, pengar, tidning, godis och lösögonfransar!!

God Jul

Idag är det julafton! Wohoo har firat jul hos mormor o morfar som vanligt men det blev lite annorlunda i år för min morbror o hans fru e på bb men min ny födda kusin men dom kommer hem imorron så ska träffa dom då. Men jag fick lite saker som jag önskade mig men inte det som jag ville mest ha.. Men aja kommer nog inte blogga på ett tag eftersom jag e sjuk.. E förskyld oså fick jag feber idag så det e inte så roligt på själva julafton att va sjuk men sånt e livet!! Nej ska nog sova elr nått så att jag blir frisk men hoppas att ni har haft en bra jul iaf!! <3

om mig..

Som många vet så har jag haft en sjukdom som heter barn reumatism som är en ledsjukdom. Jag var ungefär 1år gammal när jag fick den diagnosen men innan jag fick diagnosen så gick vi hos massa med olika specialist läkare osv för att kolla vad det var för del på mig eftersom jag hade så ont o ingen visste vad det var så innan de kom fram till att jag hade barn reumatism så trodde de att jag hade cancer och massa andra sjukdommar. Men jag ska berätta lite kort vad barn reumatism är. Jo det är en ledsjukdom, tänk er att ni har växt värk fast 10gånger så värre. Jag e frisk förklarad från sjukdommen utav läkarna fast jag tror inte på dom eftersom jag har fortfarande väldigt ont och på senaste tiden så har det bara blivit värre men det blir oftast så när det blir kallt. För när jag får riktigt ont och har tagit min medecin och en alvedon och det inte går över så vet man knappt vart man ska ta vägen. Jag kan vakna om nätterna utav att jag har ont i mina leder. Men läkarna säger att jag e mer känslig i mina leder än en "frisk" person. Där min reumatism satt var i höger fot och vänster hand. Så jag har svårt att hoppa på det högra benet för liksom när jag hade ont så hoppade jag runt på vänstra benet eftersom jag kunde inte hoppa på högra benet för det var där smärtan satt. När jag får ont i min handled tex så stramar det ända upp till armbågen. Plus när jag får ont så tar jag alltid typ benvärmare eller nått sånt så att jag ska ge det extra varmt på det stället där jag har ont så att det ska gå över snabbare typ. Om jag inte tar en tablett när jag får ont så kan smärtan hålla i sig hela dan och det är inge kul.. Jag hoppas att ni förstår lite om min sjukdom oså men jag vill inte se ut som åhh det e så sýnd om henne eller åhh men det e väl inte så farligt för liksom om ni inte har sjukdommen så kan ni inte säga hur man har det för liksom jag har fått stått ut med detta i hela mitt liv och kommer att fortsätta göra det för det kommer aldrig typ "gå över". (ps jag vet inte hur reumatism stavas men jag skriver som det låter ds.)
En gammal bild ifrån förra året! 

JULLOV!! :D

Äntligen så har man jullov! :D nu har jag gått 1 termin på gymnasiet o kan inte säga mera än att jag älskar min klass, asså alla e så underbara!! Men idag så fikade vi i klassrummet osen så delade dom ut pris till dom som hade under 10% frånvaro o jag va 1 utav dom oså delade de även ut pris till mig o Ebba eftersom vi har 100% närvaro asså vi har inte varit borta nån gång oså under denna terminen. Det tycker jag är bra jobbat utav mig! Men efter skolan så drog alla till Täby c men det var bara vissa som åt på donken oså. Men just nu så ska jag borsta tänderna är sjukt trött! Så godnatt snart är det julafton!! :D

2dar kvar

Jag har bara 2 vanliga skoldagar kvar för vi slutar på onsdag!! Wohoo plus jag kan få en kusin när som helst. Det e planerat att hon ska komma här i veckan så vi får hoppas på det o jag hoppas att mina biljetter kommer oxå denna vecka! Men i fredags efter skolan så träffa jag Ida vi drog till Täby c o kolla lite på olika saker käkade på donken plus jag köpte fit me fundation(?) för min som jag har nu e nästan slut så behövde en ny!! I lördags så åkte jag mamma o pappa in till stan för att gå på julmarknad men det blåste o snöa skit mkt så vid ett tillfälle så såg jag inget för min mössa var typ för halva ögonen plus jag hade luva oxå på mig plus jag höll på typ blåsa iväg kändes det som :o idag så köpte vi en gran oså åkte jag in till stan för skulle möta några kompisar plus vi skulle träffa Sam pepper som vi gjorde oxå!! :D men jag hade kul den lilla stunden som vi va där!

Lucia

Det e lucia idag o jag har inte sätt ett ända lucia tåg elr nått! men aja snart så har vi lunch o det e julbuffe!! men ni kankse har märkt att jag har bytt header för jag tycker denna e mycket bättre än den andra. Men ska lyssna på den sista som redoviar. 

1 vecka kvar

Om 1 vecka så har man gått 1 termin på gymnasiet! Jag kan inte mer säga att jag älskar min klass så grymt mkt asså jag har fått en väldigt bra klass o man får ett gott skratt varje dag. Liksom det är ju det att man kan umgås med alla!!
Men jag fick en fråga förut om hur jag vann FRIDA tävlingen jo det var så att det fanns en lapp i FRIDA som man skulle skriva in sina uppgifter osen så målsmans underskrift om man e under 18 som jag är. Liksom jag tycker biljetterna kan komma nu liksom de skickade det i fredags men pappa sa att posten är väldigt segt så jag hoppa att det kommer denna vecka för vill veta vad det är för biljetter!!

Snart jul

Jag skrev värsta inlägget oså försvann det.. Men aja skriver imorron i skolan!!

Slänger in en bild på mitt öga idag!! <3

JAG VANN FRIDA TÄVLINGEN!!

Som ni alla kanske vet så vann jag FRIDA tävlingen o jag hade inte alls förväntat mig det. Jag skickade in det som man skulle och hoppades på att jag skulle vinna men jag tänkte äsch jag vinner inte för jag såg sen så var det en hel svart sopsäck med brev då tänkte jag att jag har ingen chans att vinna. Sen idag innan jag skulle ha lektion så ringde min mobil o det var inget nummer jag kände igen så jag svarade "Hej det e Isabella" och i andra änden "Hej jag heter (kommer inte ihåg hennes namn) o jag ringer ifrån FRIDA förlag är detta Isabella?" "jag ba aa" "jo det e såhär att du har vunnit one direction biljetter" "CHOCKAD o jag blev typ stum o sa okej" "jo jag kan förstå att du e chockad men vi tar o skickar hem dessa biljetter till dig" "jag sa Tack" sen efter så trodde jag att det var ett skämt men sen så gick jag in på hitta.se o kolla upp nummret och gick in på fb o kolla om det va sant o det va sant för hitta.se visade att det var FRIDA tidningen o på deras fb sida så stog mitt namn först oså hade vissa grattat mig. Sen så hade jag största smilet på mina läppar o min lärare frågar vad som var så kul o jag svarar med chockad röst o nära till gråt att jag hade vunnit one direction biljetter o alla i min klass kolla på mig o min lärare fattar inte vad jag pratar om så dom i min klass vet att jag älskar killarna svarar att det är ettt pojkband o att jag hade vunnit biljetter för att se dom live på en konsert! Jag skrev på fb twitter instagram o till min mamma hehe. men sen så ringde jag mamma o berättade att jag hade vunnit oså. Efter jag fick reda på att jag hade vunnit så har jag inte kunnat sluta tänka på det eller prata om det e så glad!! :D

Fredag

Wohoo det e fredag idag!! Klockan e 8:20 så jag måste gå upp nu för ligger fortfarande i sängen. Denna vecka har varit till o från... I torsdags så va det snö kaos så vi kunde inte komma hem o Toves mamma fick komma o hämta oss i skolan för de kastade ut oss som bor långt bort men problemet var att inget gick så vi kunde inte ta oss hem o SL appen o på nätet funkade inte så aa fet har en händelserik dag det! Nej måste sluta ska fixa mig har fram till kvart i 9 på mig för bussen går 9 o det tar typ 10/kvart att gå!!!

Mina skor i all snö o detta e hemma hos mig!

MSG new york!

E så stolt över killarna, de uppträder ikväll(natt för oss) på MSG tänk vad långt de har kommit på 2år!! Jag önskar att jag va där just nu o jag ska inte kolla på konserten asså live streamingen för har skola imorron oså... Plus jag kmr bara sitta o gråta för jag önskar att jag var där!! Men Mimmi o Moa som vann jag önskar att jag va dom men jag e glad för deras skull!!

RSS 2.0