Äntligen

Wohoo äntligen så har jag fått mina one direction biljetter som jag vann!! E super glad för det e bra platser!! Plus fick min glossybox idag oxå så blev jätte glad när jag kom hem! :D

Ny Kusinen

Wohoo äntligen så har lill kusinen kommit!! Denna gång var det min moster som fick en liten son som heter Benjamin o han e jätte sööt!! :D Han kom igår på kvällen så vi får väl åka till Uppsala i helgen o hälsa på dom!!

Söndag

Jahap.. Mitt inlägg försvann.. Skriver ifrån mobilen så aa men aja orkar inte skriva då!!

IT'S FRIDAY TOMORROW

Slutade kvart i 1 idag för lektioner blev inställda oså så det blev en skön dag fast fick vänta på den jävla bussen som inte kommer så aa fick stjuss utav en fd klass kompis som oxå går på åva men liksom bussen ska komma kvart i 8 men den kommer inte alls o den senare bussen är förtjänad oså så aa få ta kvart över 7 bussen när jag börjar 8:20.. Men iaf i skolan så gjorde jag inte så mycket satt o kolla på top model Sverige hehe!! Men det e fredag imorron!! Wohoo, ska sova hos mormor o morfar imorron eftersom jag vill inte sova själv hemma för Basse drar ner till Jönköping o hälsa på Sofie o mamma o pappa ska sova på hotellet som e ett plan på Arlanda som de fick i julklapp utav min morbror o hans fru!! Nej ska väl kolla om det finns nått som går på tv annars så ska jag ta o fixa mig eftersom det tar typ en halvtimma för mig att fixa mig för har vissa rutiner oså!!

Hehe satt o kollade på top model Sverige under lärande o utveckling o andra klipp oså!!
Plus en bild när vi väntade på roslagsbanan påvägen hem!!

Ska sova

Idag så va jag hemma ifrån skolan pga personliga själ! Men iaf det var skönt att få va hemma men aa dan kanske inte va så rolig... Nej men detta blir väldigt kort eftersom jag måste sova ska upp om 6timmar för att kunna fixa mig innan skolan.. Jag o Tove ska ta kvart i 8 bussen o om vi kommer försent så ska vi elr iaf jag kvart över 7 bussen men kommer aldrig att orka det.. :/ men aja gott natt så hörs vi nån dag!!

Bra start på veckan..

eller inte.. sitter i skolan efter ha suttit ute och väntat på bussen i 1h.. liksom dom hade typ ställt in den bussen som jag skulle ta och den andra kom 5min sen så jag kom till skolan 40min sen... men ändå lite skönt slapp matten typ. liksom det var bara 20min kvar utav lektionen så aa!! Men just nu så ska jag ha människors miljöer osen idrott som ska va simmning men nu så står det helt annorlunda på vklass.. så vi får se vad som händer o juste kommer sluta senare oxå.. skit dag som börjar verkligen dåligt!!
 
miss you..<3

Man vill bara glömma men det går inte..

Att sakna nån som har svikit än så grymt mycket och sen skyller på att det var mitt fel till andra personer som har berättat för mig allt som du har sagt om mig.. Jag vill bara glömma dig o har nästan gjort det men ändå så kommer du upp i mitt huvud ibland. Vi var bästavänner men det känns som att vår vänskap var bara fejk?! Jag vågar inte ta bort bilderna eftersom jag e för feg för att göra det!! Om några månader så har det gått 1år sen du slutade prata med mig och jag visste inte vad jag hade gjort dig så att du slutade prata med mig och ignorera mig? Jag fick inte äns prata med 1 viss person utan att du la dig i.. vi har gemensamma vänner men jag e inte din vän längre! Jag vet inte om du äns tänker på mig ibland eller nått sånt eftersom du har ju raderat mig ur ditt liv o jag har inte gjort detsamma typ.. jag vet inte äns om du har kvar mitt nummer! Jag har alla bilder på oss 2 kvar på min data och jag har fortfarande kvar ditt nummer men jag kommer aldrig mer kontakta dig!! En sida utav mig vill ha tillbaka dig och en sida vill inte så jag vet inte vad jag ska göra men en sak e jag säker om att vi aldrig mer kommer bli vänner igen!! Varje gång jag åker med bussen där du bor så e jag rädd att du ska stå där eller att jag ska möta dig nån stans eftersom jag vet inte hur jag skulle reagera om jag skulle möta dig!! 
Gammal bild tillsammans men du e borta ur mitt liv!!

Kvälls rutin

Detta e min dagliga kvälls rutin!
Man ska egentligen använda det på morronen och kvällen men jag använder det bara på kvällen innan jag går o lägger mig. Refining mask ska man använda 2gr i veckan man har bara använt den 1gång o det ska bli fler gånger!! Plus att jag har en borste som man tar med i ansiktet!!

Redan trött på skolan..

Åhh börjar 8:20 imorron men igentligen så börjar jag 10:00 men eftersom jag har F i matte så måste jag komma till skolan tidigare för vi ska prata och typ kankse vi får nån uppgift elr nått... Men iaf just nu så tittar jag på Svenska Hollywood Fruar och dricker TE. Idag i skolan så har vi pratat om vad som hände i lördags oså. Så alla i klassen  vet typ vad jag o Michis gjorde. Åsa o Rebecka sa att vi måste ha en fest snart igen som dom kan komma på eftersom de inte kunde i lördags. Men ska kolla klart på SHF osen fixa mig för måste gå upp 6:00.. 

Min lilla sötnos!! <3 (min kusin)

Söndag

Hejsan, förlåt för att jag har inte skrivit på hela veckan men det e så att skolan har börjat oså. Men iaf detta blir kort!! Just nu ligger jag här i michis säng. Sov över här oså. Går dagen va rolig men lite stelt michis hade fest men aja det hände lite grejer oså ;) hehe nej men ha det så bra så kanske jag bloggar när jag kommer hem. Ska ner till hallen oxå för trampolinen börjar idag.. Sista säsongen tror jag för min del som ledare!!

SÅ JÄVLA PERFEKTA!!

Asså GUD NYA MUSIK VIDEON JAG DÖR!! SÅ JÄVLA BRA ASSÅ FINNER INGA ORD!! <3 ÄLSKAR DOM SÅ JÄVLA MYCKET SÅ ATT DET INTE FINNS!!!

Blondare

Hehe har blonderat håret ännu en gång! Jag kände att det var dags. Jag har typ blonderat håret 3-4 om inte mer sen i somras. Men aa vad gör jag inget som vanligt e inne på fb o Twitter typ o snackar med mina girls!! Nej ska typ börja fixa mig så att man kommer in i rutinerna igen men jag börjar på tisdag o e ledig torsdag o fredag sen så det nice!! ;)

Resultatet:

Snart skola igen..

Åhh skolan börjar på tisdag.. vill bara ha lov!! liksom det ska ju bli kul o träffa klassen igen men liksom ändå skola usch.. måste klara matten denna terminen!! Men iaf jag har inte bloggat för att jag har varit på landet så jaa ni fattar men jag e hemma igen kom hem igår. o Liam o Louis va i stockholm igår o jag visste inte om det förens när det var försent... åhh grät hela kvällen :( men aja hoppas att jag får träffa dom nån gång!!
RSS 2.0