Gråter skakar allt på samma gång

One direction komme till Sverige till friends arena o biljetterna släpps 2nov!!! O de kommer ha konserten 8maj o om jag får biljetter så kommer det blir världens bästa födelsedags present!!! För jag fyller år 7maj!! Ahh ska köa med Ida!!! Asså min pappa vill att jag ska åka in på fredag morron men tänker åka in på torsdag!! Hehe e så sjukt glad att de kommer att göra en Europa turné o Sverige inblandat!! :DDDDD

Min bild senast de va här!!<3

Marching in the name of love

Hellu, just nu lyssnar jag på musik o inte gör nått typ :P har varit med Ida idag igen o vi titta på film oså tog vi kort!
Haha ska skypa ikväll med några roliga personen som man skypade med hela natten typ.. hehe gick o la mig typ k.3 på morronen.. Men vi får se hur länge vi pratar idag för det vart bara jag o Dylan kvar.. men han va fett tråkig så gick o la mig ist! o han e inte svenk så aa fick snacka engelska med han men aja ska skypa med brudarna tror jag oså får vi se vilka som vill va med oså. Nej ska tjata på mamma o pappa att de ska börja med maten för e skit hungrig!! 
 
Jag tror att detta blir mitt bidrag till Frida tidningen! 

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta..

Underbaraste du saknar våra minnen! Vi umgås inte som vi gjorde förut! Vi försöker att höra av oss till varandra varje dag men det blir flera gånger i veckan. Det var jätte länge sen jag träff dig men du ska veta att du kommer alltid finnas i mitt hjärta! Älskar dig bästavän sen jag vet inte när men typ 2008 om inte tidigare! Alla bilder är gamla men fulla med minnen<3

Min dag...

Hello, idag har jag varit med Ida och Hampus! Det var meningen att jag o Ida skulle åka in till stan oså skulle jag ta Vallentuna håller för Ida bor ju i Vallentuna så aa. Men när jag skulle ta bussen i morse så såg jag att den inte gick förens en halvtimme så jag kika Ida o sa att vi fick ta ett senare tåg oså! Men när vi satt med Hampus (Idas kompis) men när vi kom in till stan så gick vi in på Hollister för Ida hade presentkort där så aa. Men då köpte jag 3parfymer/body spray för det var extra pris så isf att dom kostar 194kr så kostade det 98kr så aa. Sen så gick vi o köpte absolut svensk tröja för vi ska använda den till olika tävlingar oså. Sen så tror vi till skanstull för Hampus bor där oså mötte vi han gick in på ett fik som va precis breve där han bor o typ satt där o bara prata i typ 2h om inte mer! Sen så sa vi hejdå till Hampus oså gick jag o Ida till donken för vi va skit hungriga! Sen åkte vi tillbaka till gallerian o Ida frågade om PRAO som hon fick på ett fik osen så gick vi till centralen oså tog hon tunnelbanan för att byta till roslagsbanan sen o jag gick till pendeln för att ta tåget hem osen så kom bror o hämtade mig på stationen o då åkte vi till lindas pizzeria o köpte hem pizza o kebab för Basse äter inte pizza oså men aa! Men Ida kommer till mig imorron oså ska vi ta bilder osv.. Men just nu så tittar jag på friends arena invigningen. Men aa detta blev väldigt långt o kanske inte så intressant men ändå!

Så ser tröjan ut!

Bilder som jag gjorde i somras

Alla bilder här ovan har jag tagit! 

Alla bilder förutom 1D har jag tagit men där det står 1D är jag med i!

Alla bilder här e oxå mina haha ;)

Alla bilder förutom Niall o Killarna när det var SNL photoshoot typ högst upp i högra hörnet

Alla bilder här är mina förutom 3bilder som jag har inte tagit men jag e med i!! 

Bild

Designen!

Jag fixar desigen imorron/idag blir det eftersom den e 1:05 på aa :P God natt iaf!!
 
 

Tagga nu då

Ska kolla på pop explosion nu på 1an!! Kommer nog se mig själv! Men jag ska fixa en ny design oså oxå! ;)

Fredag

Hela denna vecka har varit typ bpte skön o jobbig men jag tror att jag e nere för att jag har väldigt mkt just nu oså plus att jag inte fick biljetter oså men aa livet går vidare... Men jaa vad ska jag säga? Jag e typ forever alone som vanligt oså o dom som man vill träffa har andra planer så då går det inte att träffa dom osv.. Men aa ni fattar att jag inte e på humör alls kommer typ va Depp hela dan imorron o kommer typ bara ligga i min nya säng imorron!! Jag vill typ dra ut med några tjej kompisar typ till stan käka osen gå på bio osen typ dra hem till nån o bara mysa.. Men iaf på höstlovet så ska jag mamma o mormor åka över till Åland bara över dan oså!! Plus killarna kommer på torsdag elr fredag! Hoppas torsdag o åker på lördag så man har en chans att träffa/se dom! Men ja ska väl läsa noveller elr nått nu för orkar inte gå o lägga mig!! Men orkar inte blogga o känner att det blev väldigt många men nu men det får ni stå ut med!!

Ifrån igår när jag va med Ida o Emelie inne i stan!! <3

Denna veckan..

Usch.. denna vecka har varit jobbig visst det e bara onsdag idag men ändå... har typ legat o gråtit sen i måndags typ för att jag inte fick några biljetter. men aja livet går vidare typ.! men iaf idag så e jag ledig o har inget att göra.. mamma ska iväg oså o alla kompisar e i skolan så då blir det att man sitter här hemma helt forever alone hela tiden typ! Ehm jaa snart e det höst lov o det ska bli så j*vla skönt!! kunna sova ut oså! men killarna kommer typ komma på fredag kanske tidigare för de ska ju uppträda på xfactor så aa, får väl stå utanför o hoppas att man får se/träffa dom! Ja vad ska jag mer skriva livet rullar typ på.. ganska mycket har det varit i skolan oså men aa man får väl kämpa vidare! o till dom som säger att Barn o Fritids programet e chill, då kan jag säga det det är inte så! Visst vi kanske inte har läxor men man måste ju hinna klart med allt oså! plus jag fick F nu på första matte provet o vi läser den typ lättaste matten :P men aja skit samma!! ska väl ta o byta om igen osen så lägga mig ner o kolla på film resten utav dan..

Saknar flashmoben.. typ dom bästa dagarna på hela sommarlovet!

Kommer kännas naket..

Åhh mitt simkort har slutat funkat för vi har beställt ett nytt o det kanske kommer imorron får vi hoppas för det ligger på posten nu isf.. Så om ni insats vrf jag inte svarar på sms elr kik så vet ni vrf men jag kan använda den hemma för har wifi då men inte i skolan för då får ni skriva på fb elr nått sånt om ni vill ha kontakt med mig ;) men på måndag släpps biljetterna t xfactor när killarna ska va med o jag ska köpa till massa kompisar o först så va Max antalet 6st men nu e det 2st per gång så har gjort upp en plan nu för jag behöver 6st 1till mig o 5till kompisar men vi får se för kan beställa i skolan nu så e lite glad över det :D men kommer inte kunna sova på söndag o på matten på måndag (första lektionen) kommer jag hs panik men jag får gå ut o köpa biljetterna när de släpps för har matte när de släpps o jag säger det tur att man har en skoldata annars så skulle jag inte veta vad jag skulle göra :o men aja ville bara att ni skulle veta att ni kan inte smsa elr ringa mig oså!!

Puss <33

Min underbara fina klass men alla e inte med o Sandra har slutat :/<3

Mycket

Hejsan, jag har det väldigt mycket i skolan oså nu! Har typ massa med uppgifter o prov som ska va klart oså måste jag kolla vad som händer i 1D världen så aa det blir mkt! För det e typ jag utav mina vänner som skaffar info om allt oså! Men jag tror att jag vet när killarna kmr men tänker inte säga det för att får chans att skaffa biljetter! Jag säger vad jag tänker oså till vissa men aja ;P har varit skit trött hela dan o har ont i mina leder oså har jag mens så har lite PMS just nu på min familj.. Nej men det va ingen träning idag så fick gå till centrum för mamma o pappa va där så köpte ett linne som vi ska trycka på på träningen oså köpte jag ett par tabletter som heter hårkontroll som ska ge typ bättre hår naglar o bättre hy! Min kusin äter domhära tabletterna oså o hon märket skillnad när hon äter dom o inte ;) nej men ska fortsätta kolla på filmen jag kollar på!! <3

RSS 2.0