GRÖNAN!! :D

TJENA !! jag har precis kommit hem från grönan ;) vi va där t kvart i 10 för då tog vi spår vagnen osv.. men jag har iaf haft skit kul har åkte TWISTER 2gånger första gången stog vi i typ 45min kö innan man fick åka men den var skit kul speciellt första baken som luta ass mkt :P har åkt INSANE 1gång ;) FLYGANDE MATTAN typ 3gånger.. UPPSKUTET 1gång.. JETLINE typ 3-4gånger.. KVASTEN 1gång.. POP EWPRESSEN typ 3 gånger.. LUSTIGA HUSET 1gång..  LYKTAN 1gång.. ehh a det var väl de som vi åkte vi va där från 2-3tiden t 10tiden på kvällen ;) men jag har haft skit kul men jag kommer inte få GULDKORT utav mina föräldrar elr betala själv :( jag som vill ha det :p för jag kommer typ åka in t stan mkt i sommar iaf t grönan för det var sjukt länge sen jag var där :P nej men ska väl hitta på nått :P kanske kolla på film ;) jag va där med MAddis, Elin, Fiffi, David o ANdré ;)

Puss Isabella<33

För uppdatering kolla på bellorna.

kolla på http://bellorna.blogg.se för uppdatering utav helgen ;)<3

Puss <33

Förlåt!!

JAg har inte haft lust och blogga på ett tag :P men aja :P Skit va jag längtar tills imorron för då åker vi ner t Halmstad och tävlar på Gymnastik SM o jag tävlar ju såklart i Trampolin ;) det finns en nack del att jag kommer inte kunna blogga under helgen men kanske igenom mobilen om jag orkar men annars kan jag väl fråga om jag får låna nåns data :P nej men ska väl ta o packa sen så hoppa in i duschen för vi ska va på arlanda kl.10 så a :P det tar typ 20min o åka dit så a det är inte långt kan man säga :)
SAKNAR DIG GABRIELLA <3333333333333333

Puss <33

sh
hoppas att du klarar dig i en hel dag iskolan utan mig ;)<3

Jag fyller år IDAG :D<3

haha jag e helt huper men jag o Tove fyller år idag :) nej men ska gå o lägga mig så man e pigg t tävlingen i morron :D<3
Puss<33

senaste dagarna..!

Tjena!! jag har inte kunnat bloggagt på ett tag men det är för att jag har haft no prov o jag har massor med läxor prov och uppgifter till denhära veckan och nästa vecka :( men just nu så har jag svenska sen så har jag bip test på idrotten :( men jag hoppas att jag kommer få ett bra resultat ;) min lärare kom precis in men hon märkte inte att jag hade bloggen uppe :D det är ju skit bra eftersom vi har en sträng lärare :p nej men jag skriver väl mera sen kanske :) o jag kommer inte kunna blogga i helgen för jag har tävling o imorron ska vi fira mig efter som jag fyller år på LÖRDAG :D hoppas att dom inte sjunger för mig på tävlingen för då blir det pinsamt :P men jag skriver sen :)

Puss <33

valborg
har skolans data ;)

Dagens outfit:

Här kommer dagens outfit:
ISabelöla
Tröja: fredperry tror e köpt på stadium
Linne: gina tricot
Byxor: adiddas men köpta på stadium elr inter sport
Puss Isabella Thysk <33

Headern !!

Tjena! ni ser att jag har gjort en ny header men ag tyckte den andra vart tråkig så a :P men ska kanske göra en ny header t min o bellas blogg (bellorna), men jag måste kolla med bella om har några bilder elr nått ;) nej men jag har ju noprov imorron så deta blir nog sista inlägget för idag o kanske skruiver i veckan men jag har musik prov p fredag oså måste jag hjälpa t här hemma för på fredag kommer gäster för att fira mig för jag fyller igentligen år på Lördag men eftersom det är tävling på min födelsedag så a kan vi inte ha gäster här oså xD men a ska väl vara duktig o plugga som jag inte e :$ men a jag skulleigentligen ha pluggat i helgen men jag orkade inte :P

Puss o hej ;) <33333333

hahaha sämst XD

outfit!!
på valborg :P
RSS 2.0